Welkom op de site van B-Pac

B-PaC is gespecialiseerd in belastingen en financiële administraties voor particulieren, freelancers, zzp’ers, startende ondernemingen, MKB en vennootschappen. 

Waarom kiezen voor B-PaC? 

Ik vind het belangrijk dat ú, als klant, tevreden bent en dat u uw zaken goed op orde heeft. 

Dit doe ik door allereerst duidelijk te verschaffen in uw administratieve kosten. B-PaC hanteert een prijsbeleid dat wellicht afwijkt van dat van mijn collega’s. U weet vooraf wat uw administratie bij (gedeeltelijke) uitbesteding u gaat kosten. Vaste prijzen waarbij het risico voor mij is en voor u duidelijk is waar u wat voor betaald. Afspraak is afspraak. Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Vervolgens streef ik naar een langdurige en open relatie met u op te bouwen. U kunt te allen tijde terecht met uw vragen. Ik hanteer geen openingstijden van 9u tot 17u. want ik weet als geen ander, dat dit net dé uren zijn die voor u en uw onderneming ook belangrijk zijn. 

U, als klant, staat centraal bij B-PaC. Ik denk met u mee als collega, communiceer duidelijke begrijpbare taal en werk met u samen aan het succes van uw onderneming.

Nieuwsgierig? Kijk alvast op de volgende pagina’s of neem vrijblijvend contact op. 

Met vriendelijke groet, 
Josseline Beckers