Onze diensten

Geen loze woorden - gewoon onze diensten tegen een scherp tarief!

Ik kan het niet genoeg herhalen. U moet weten waarvoor u betaalt. Daarom introduceert B-PaC duidelijkheid voor iedereen. U kunt kiezen uit een aantal administratieve pakketten. Wat u niet kiest hoeft u niet te bepalen. U bepaalt zelf waarvoor u betaalt.

Uw administratie is op te splitsen tot enkele basispakketten. Voor elk pakket afzonderlijk heeft B-PaC voor u een tarief. Geen uurloontarieven meer, geen tarief per boekstuk, maar gewoon één prijs voor een heel pakket. Een pakket dat u zelf samenstelt of een reeds door ons samengesteld pakket. U bepaalt altijd!

Stel nu zelf uw pakket samen door uit elke optie een onderdeel te kiezen wat het beste bij u past en verschaf u zelf duidelijkheid (onderdeel 1+2+3 vormt samen 1 pakket):

Onderdeel 1

Inboeken, verwerken en controle van uw financiële administratie, inclusief berekening en aangifte omzetbelasting:

  • Op kwartaalbasis: 125 euro
  • op jaarbasis: 360 euro

Het spreekt voor zich dat in genoemde prijzen alle overzichten steeds inbegrepen zijn, zodat u steeds op de hoogte bent hoe u onderneem ervoor staat.

Onderdeel 2

Opstellen jaarrekening, winstbepaling & samenstelling jaarrapport. Deze stukken dienen als basis voor uw aangifte inkomstenbelasting, dan wel aangifte vennootschapsbelasting.

  • Eenmanszaak: 425 euro
  • personenvernootschap: 525 euro
  • BV of NV: 750 euro

Voor starters wordt de prijs in het eerste jaar van start aangepast naar aantal maanden vanaf inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Onderdeel 3

Aangifte inkomstenbelasting, op te splitsen in:

  • Eenmanszaak: 125 euro
  • Personenvenootschap: 105 euro per persoon
  • Aangifte vennootschapsbelasting: 180 euro

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Starters genieten op deze prijzen nog 10% starterskorting. Betalingen kunnen op maandbasis, kwartaalbasis of per uitgevoerde dienst afgesproken worden. 

Graag voorzie ik u van verdere informatie. Vraag gerust vrijblijvend advies. 

PARTICULIEREN

Met de komst van het nieuwe belastingstelsel, het boxensysteem, was het de bedoeling om het belastingstelsel in Nederland een stukje eenvoudiger te maken. Helaas is dit nog niet helemaal gelukt en bestaat er voor velen, wellicht ook voor u, nog erg veel onduidelijkheid.

Lees verder..

ONDERNEMERS

Uw boekhouding of administratie is vaak een werk dat u na uw dagtaak nog moet bijwerken. U bent daarin geen uitzondering. Dit is natuurlijk voor u ook niet belangrijk, want u bent bezig een bedrijf op te zetten wat aanzienlijk veel tijd in beslag neemt.

Lees verder..